istanbul petek servisi for Dummies

Wiki Article

Kombi ve petek içinde biriken tortular pas ve kir kombiden giden suyun akışını azaltır her two yılda bir petek, her yıl kombi temizliğinin faydaları çOkay

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Çamur kıvamına gelen sular ise peteklerin en alt kısmına yapışarak zamanla çoğalırlar. Çamurlu suyun biriktiği bölgeye sıcak su temas edemez ve böylelikle petekler ısınmıyor demeye başlarız.

• Yıkama işlemi için tazyikli su kullanılır. Petek temizliği hizmeti için firmamızdan her an hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Petek temizliği adımları yukarıda anlatılmıştır. Gerekli temizlik işlemi yapıldıktan sonra peteklerinizde ısının arttığını sizlerde fark edebilirsiniz.

petekler ısınmıyor ne yapmalıyım ? peteklerin her birinin havasının alınmasında fayda vardır. petekler ısınmıyor sıcak su gelmiyor ise 3 yollu vana arızalanmış olabilir. bu parça pahalı değildir ve değiştirmesi çok zaman almaz. Bazı durumlarda peteklerin yüzü ısınmıyor?

Peteklere her gün bakım yapılmasına ihtiyaç olmadığını belirttik ancak peteklerde ısı problemi de sık karşılaştığımız durumlardan birisidir.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme istanbul petek servisi işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun istanbul petek servisi ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal peteklerde hava olabilir. bu durumda petek ya tamamen ısınmaz yada altı sıcak olmaz

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa servis gelir ve ufak bir petek servisi tuşa basar ve ücret talep eder.

Kombi petek temizligi çöl teknik olarak yapmaktayim oncelikle musteri memnunyeti ile hizmet vermekteyiz yillik kombi petek temizligi hem havali hem petek servisi darbeli ozlentasarlanmis makinamizla temizlik islemi yapmaktayiz hem %30 isi %20 fatura tasaruf yapmak çöl teknik hizmetinizdedir.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından 1 saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede istanbul petek servisi bir bu işlemlerin yaptırılması çok ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page